Pjesëmarrëst në fokus grupet e organizuara nga Qendra Rinore e Vlorës dhe Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin kanë diskutuar për problematikat e komunitetit dhe kanë nxjerrë prioritetet kryesore të cilat janë përfshirë në Kontratën Sociale – Vlorë.

You may also like