Forum me qytetarët, Njësia Administrative Nr.4, Tiranë

Më datë 11prill 2019, pranë ambjenteve të bibliotekës së njësisë administrative nr. 4, u organizua mbledhja e forumit qytetar në kuadër të “POP 2019-Përballja e ofertave Politike” Të pranishëm në këtë takim ishin 17 persona, nga të cilët, 15 gra dhe 2 burra. Të rinjtë pjesëmarrës diskutuan mbi problematika të ndryshme me të cilat ata

Forum me qytetarët, Njësia Administrative Dajt, Tiranë

Më datë 10 prill 2019, pranë ambjenteve të njësisë administrative Dajt, u organizua mbledhja e forumit qytetar në kuadër të “POP 2019-Përballja e ofertave Politike” .Të pranishëm në këtë takim ishin 20 persona, nga të cilët, 14 gra dhe 6 burra. Në këtë takim pjesëmarrësit plotësuan secili skedën e vet, më pas u diskutua gjërësisht

Forum Qytetar në Njësinë Administrative Shushicë, Vlorë

Mbledhja e Forumit Qytetar për përcaktimin e prioriteteve në Njësinë Administrative Shushicë u organizua me 1 Prill 2019. Morën pjesë gjithsej 20 persona prej të cilëve 13 gra dhe vajza, përfaqësuëse të fshatrave, të punësuar me profesione të ndryshme por edhe të papunë, gra fermere e kategori në  nevojë, si dhe një kryetare fshati, dhe 7

Fokus grup me të rinjtë në Vlorë

Me datë 30 mars 2019, në ambientet e Hotel Pavarësia u organizua fokus-grupi i fundit me të rinjtë në Vlorë. Në të morën pjesë 20 pjesmarrës nga të cilet, 12 vajza/8 djem.Të rinjtë vlerësuan dhe shprehën shqetësimet e tyre në lidhje me demokracinë vendore dhe shërbimet e pakta qe janë në qytet për grupet e

Forum me të rinjtë në Vlorë

Me datë 29 Mars 2019 u mbajt takimi  i radhës me të rinj të qytetit të Vlorës.  Në takim ishin 22 pjesëmarrës, nga te cilët  16 djem/6 vajza. Të rinjtë vlerësuan situatën aktuale dhe dhanë rekomandimet e tyre për qytetin e Vlorës.Ndër cështjet prioritare ishin përmirësimi i infrastrukturës, shtimi i sipërfaqeve të gjelbërta, përfaqësimi rinor,

Forum Qytetar në Njësinë Administrative Qendër, Vlorë

Mbledhja e Forumit Qytetar për përcaktimin e prioriteteve në Njësinë Administrative Qendër u organizua me 29 Mars 2019.  Morën pjesë gjithsej 20 persona prej të cilëve 14 gra dhe vajza, përfaqësuese të fshatrave, të punesuar me profesione të ndryshme por edhe të papunë, gra fermere e kategori në  nevojë, si dhe kryetarë të 11 fshatrave

Fokus grup Kamëz – Njësia Administrative Paskuqan

Datë 5 Prill 2019 u zhvillua takimi me banorët e Njësisë Administrative Paskuqan, Kamëz, ku morrën pjesë 19 pjesëmarrës. Pjesëmarrësit diskutuan mbi problematika të ndryshme me të cilat ata hasen në përditshmërinë e tyre: ndër të cilat janë ndërhyrja në infrastukturën rrugore, zhvillimi i politikave sociale, nxitja e punësimit të grave dhe të rinjve, etj.

Takim me të rinj, Njësia Administrative Bërdicë, Shkodër

Plot gjallëri dhe entuziazëm të rinjtë dhe të rejat e njësisë administrative Bërdicë morën pjesë në fokus grupin e rradhës të organizuar në kuadër të projektit POP-2019 të mbështetur nga Olof Palme Center.Transporti publik dhe pastrimi i njësisë administrative ishin dy shërbimet e kërkuara me emergjencë nga pjesëmarrësit, shërbime këto të munguara dhe anashkaluara prej