Forumet Publike Fier

17 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Fier: Z. Enkelejd Alibeaj Kandidat i Partisë Demokratike, Z. Armando Subashi Kandidat i Koalicionit të Majtë dhe Z. Albert Çaçi kandidati i Partise Social Demokrate. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të

17 Maj 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Fier. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Fierit do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të

Gjatë periudhës Shkurt – Mars, Qendra Rinore “Epoka e Re” ka organizuar disa fokus grupe me të rinj të Fierit ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare për të rinjtë e këtij qyteti në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015.