Forumi Publik Kamëz

3 Qershor 2015 – u zhvillua takimi publik me kandidatin për Kryetar Bashkie, Kamëz: Z. Xhelal Mziu kandidat i Partisë Demokratike. Gjatë takimit pjesëmarrësit (grate dhe të rinjtë) patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet. Kandidati për Kryetar të Bashkisë së

03 Qershor 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Kamëz. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Kamzës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të pjesëmarrësit mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të pasqyruara në  Kontratën Sociale –

Gratë dhe të rinjtë pjesëmarrës në fokus grupet e organizuara nga Shoqata për Integrimin e Zonave Informale kanë diskutuar mbi problematikat dhe kanë nxjerrë 8 prioritete të cilat janë përfshirë në Kontratën Sociale – Kamëz.

Gjatë periudhës Shkurt – Mars, Shoqata për Integrimin e Zonave Informale ka organizuar disa fokus grupe me gra dhe të rinj të komunitetit të Kamzës ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare në kuadër të zgjedhjeve vendore 2015.