Forumet Publike Korçë

7 Qershor 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Korçë: Z. Gjergji Mero Kandidat i Partisë Demokratike dhe Z. Sotiraq Filo Kandidat i Koalicionit të Majtë. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin e Korçës gjatë takimeve me

14 Qershor 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Korçë. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Koçës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të