Forumi Publik Lezhë

10 Maj 2015 – u zhvillua takimi publik me kandidatin për Kryetar Bashkie, Lezhë: Z. Viktor Tushaj kandidat i “Aleancës Për Shqipërinë Europiane”. Gjatë takimit të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet. Kandidati për Kryetar të Bashkisë së Lezhës

10 Maj 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Lezhë. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Lezhës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të

Gjatë periudhës Shkurt – Mars, Komiteti Rinor Lezhë ka organizuar disa fokus grupe me të rinj ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare për të rinjtë e këtij qyteti në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015.