NJOFTIM PUBLIK NË LIDHJE ME PROJEKTIN “PERBALLJA E OFERTAVE POLITIKE” NË ZGJEDHJET LOKALE 30 QERSHOR 2019

Tiranë, Janar 28, 2019.  Përballja e Ofertave Politike – POP 2019, është një nismë  e rrjetit të 11 organizatave të shoqërisë civile shqiptare[ në kuadër të zgjedhjeve të ardhshme lokale të 30 Qershorit 2019.  POP 2019 synon të rrisë debatin publik dhe informacionin te qytetarët mbi platformat elektorale të partive dhe kandidatëve për kryetarë bashkie,

DËGJESË PUBLIKE MBI BUXHETIN 2019-2021, Nj/Administrative Rrashbull

Në këtë takim pjesëmarresit u informuan mbi investimet, projektet dhe shërbimet kryesore të programeve “Paketa Fiskale”, “Investimet në infrastrukturë dhe Shërbim Publik në Nj/A”, “Projektet në të ardhmen për Shërbimin Social”, dhe “Investimet në Arsim”, që Bashkia mendon të zbatojë për vitin 2019-2021.