Forumet Publike Pukë

24 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Pukë: Z. Rrok Dodaj Kandidat i Partisë Demokratike dhe Z. Gjon Gjonaj Kandidat i Koalicionit të Majtë. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet.

24 Maj 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Pukë. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Pukës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të

Gjatë periudhës Shkurt – Mars, Qendra Levizja Rinore Pukë ka organizuar disa fokus grupe me të rinj ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare për të rinjtë e këtij qyteti në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015.