Forumi Publik Shkodër

23 Maj 2015 – u zhvillua takimi publik me kandidatet për Kryetare Bashkie për qytetin e Shkodrës: Znj. Voltana Ademi, Kandidate e Koalicionit të Djathtë dhe Znj. Keti Bazhdari, Kandidate e Koalicionit të Majtë. Gjatë këtij takimi të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë me Kandidatet mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara nga ata si më të

Në muajin Maj, organizata “Intelektualët e Rinj, Shpresë” dhe rrjeti i të rinjve të saj vullnetarë nisën fushatën e nënshkrimit të Kontratës Sociale – Shkodër. Nismës iu bashkuan me anë të firmosjes së peticionit qindra të rinj dhe të reja, qytetarë të qytetit të Shkodrës. [su_slider source=”media: 379,378,377,376,375,374,373,372″]

23 Maj 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Shkodër. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Shkodrës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të

Të rinjtë pjesëmarrës në takimet e zhvilluara nga organizata “Intelektualët e Rinj Shpresë” kanë diskutuar për problematikat rinore dhe kanë nxjerrë  prioritete të cilat janë përfshirë në Kontratën Sociale – Shkodër.