Forumet Publike Tiranë

10 Qershor 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, për Tiranën: Z. Halim Kosova Kandidat i Partisë Demokratike (Aleanca Popullore Për Punë dhe Dinjitet) dhe Z. Erion Veliaj Kandidat i Partisë Socialiste (Aleanca për Shqipërinë Europiane). Gjatë takimeve të rinjtë pjesëmarrës patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara

10 Qershor 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Tiranë. Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Tiranës do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të

Gjatë periudhës Shkurt – Mars, CRCA Shqipëri / Lidershipi i të Rinjve të Tiranës dhe Lëvizja Mjaft!  kanë organizuar disa fokus grupe dhe takime me të rinj ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare për të rinjtë e Tiranës në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015.

Lancimi i Projektit

NJOFTIM PËR MEDIAT DHE SHTYPIN Ceremonia e Hapjes së Projektit:  POP 2015 – PËRBALLJA E OFERTAVE POLITIKE! Fushatë informimi mbi platformat politike dhe forume publike gjatë Zgjedhjeve Lokale 2015 Në datën 5 Shkurt 2015, ora 15.30, në Tirane, u zhvillua ceremonia e hapjes së projektit POP 2015. Kohët e fundit, organizatat e shoqërisë civile në