Forumet Publike Tiranë

10 Qershor 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, për Tiranën: Z. Halim Kosova Kandidat i Partisë Demokratike (Aleanca Popullore Për Punë dhe Dinjitet) dhe Z. Erion Veliaj Kandidat i Partisë Socialiste (Aleanca për Shqipërinë Europiane). Gjatë takimeve të rinjtë pjesëmarrës patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara

Forumet Publike Korçë

7 Qershor 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Korçë: Z. Gjergji Mero Kandidat i Partisë Demokratike dhe Z. Sotiraq Filo Kandidat i Koalicionit të Majtë. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin e Korçës gjatë takimeve me

Forumet Publike Durrës

6 Qershor 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Durrës: Znj. Grida Duma Kandidate e Partisë Demokratike dhe Z. Vangjush Dako Kandidat i Koalicionit të Majtë. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin e Durrësit gjatë takimeve me

Forumi Publik Kamëz

3 Qershor 2015 – u zhvillua takimi publik me kandidatin për Kryetar Bashkie, Kamëz: Z. Xhelal Mziu kandidat i Partisë Demokratike. Gjatë takimit pjesëmarrësit (grate dhe të rinjtë) patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet. Kandidati për Kryetar të Bashkisë së

Forumet Publike Pukë

24 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Pukë: Z. Rrok Dodaj Kandidat i Partisë Demokratike dhe Z. Gjon Gjonaj Kandidat i Koalicionit të Majtë. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet.

Forumi Publik Shkodër

23 Maj 2015 – u zhvillua takimi publik me kandidatet për Kryetare Bashkie për qytetin e Shkodrës: Znj. Voltana Ademi, Kandidate e Koalicionit të Djathtë dhe Znj. Keti Bazhdari, Kandidate e Koalicionit të Majtë. Gjatë këtij takimi të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë me Kandidatet mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara nga ata si më të

Forumet Publike Fier

17 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Fier: Z. Enkelejd Alibeaj Kandidat i Partisë Demokratike, Z. Armando Subashi Kandidat i Koalicionit të Majtë dhe Z. Albert Çaçi kandidati i Partise Social Demokrate. Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të

Forumet Publike Vlorë

16 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Vlorë: Z. Genc Deromemaj, Kandidat i Partisë Demokratike dhe Z. Vasil Bedinaj, Kandidat i pavarur. Gjatë takimeve pjesëmarrësit patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë fokus grupeve të zhvilluara me të rinj dhe