Forum me qytetarët, Orikum, Vlorë

U zhvillua sot në datë 27.3.2019 në njësinë administative Orikum, bashkia Vlorë, forumi me qytetarët në kuadër të projektit POP-2019 të mbështetur nga Olof Palme Center me pjesëmarrjen e të rinjve dhe të rejave si dhe banorë të kësaj njësie administrative. 

You may also like