Takim me të rinj, Njësia Administrative Bërdicë, Shkodër

Plot gjallëri dhe entuziazëm të rinjtë dhe të rejat e njësisë administrative Bërdicë morën pjesë në fokus grupin e rradhës të organizuar në kuadër të projektit POP-2019 të mbështetur nga Olof Palme Center.
Transporti publik dhe pastrimi i njësisë administrative ishin dy shërbimet e kërkuara me emergjencë nga pjesëmarrësit, shërbime këto të munguara dhe anashkaluara prej kohësh dhe që kanë sjellë irritimin e banorëve në këtë njësi administrative

You may also like